01

FAKULTETI I SHKENCAVE POLITIKE

- DIPLOMACI DHE MARRËDHËNIE NDËRKOMBËTARE

lexo më shumë
02

Fakulteti i Shkencave Kompjuterike

- SHKENCAT KOMPJUTERIKE

lexo më shumë
03

Fakulteti i Shkencave Juridike

- ADMINISTRATË PUBLIKE

- KRIMINALISTIKË DHE DETEKTIV

- JURISPRUDENCË

lexo më shumë
04

Fakulteti i Shkencave Ekonomike

- MARKETING DHE MENAXHMENT FINANCIAR

- EKONOMI DHE BIZNES

lexo më shumë

Rreth Nesh

International University of Struga

ZGJIDH PËRVOJËN E UNS-SË

Ne jemi një Universitet akademik i përbërë nga studentë, studiues, ish studentë dhe anëtarë të stafit. Historia jonë e pasur është themeli i vlerave tona.

Ne jemi të ndryshëm, mikpritës, pranues dhe të apasionuar për të arritur më të mirën e mundshme. Bashkohuni me ne për t’a bërë përvojën tuaj universitare të paharrueshme.

Events

International University of Struga
Shkruajeni emailin tuaj, ose numrin e telefonit që tju kontaktojmë