Choose The IUST Experience

We are an academic University made up of students, scholars, old collegians and staff members. Our rich history is the foundation for our values.

We are diverse, welcoming, accepting and passionate about being the best we can be. Join us to make your University experience unforgettable.

STEFAN VELJANOVSKI: UNE VENDOSA, TANI VENDOSNI JU

Si student në  Fakultetin e Ekonomisë në Universitetin Ndërkombëtar...

Narelda Hadaj, Berat Shqipëri

Dy vite në UNS, kanë kaluar pa u ndierë...

Vizita e Presidentit Z.Ilir Meta në Universitettin Ndërkombëtar

Në datën 28 Prill 2018 , Presidenti i Republikës...

UNS KA LIDHUR MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME MARCHE POLYTECHNIC UNIVERSITY – ANKONA, ITALI

Universiteti Ndërkomëtar në Strugë ka lidhur memorandum bashkëpunimi  me  Università Politecnica...

Konferenca Studentore me tematikën “Sfidat dhe risitë e arsimit në Ballkan”

Në 20 prill 2018 ,në ambientet e Universitetit Ndërkombëtar...

Почина Професор Емеритус Александар Николовски

Со големо жалење ја примивме веста за смртта на...

Ylber Uka, Tiranë Shqipëri – Histori Suksesi

Ylber Uka nga studimet për “Kriminalistikë dhe Detektivë” pranë...

Sabina Kalçinoska – “UNS nje investim i cmuar per te ardhmen”

UNS është universitet privat që investon shumë në arsimimin...

СТЕФАН ВЕЉАНОВСКИ: ЈАС ОДЛУЧИВ,  СЕГА ОДЛУЧЕТЕ ВИЕ!

Како студент на Факултетот за Економски Науки при Меѓународниот...

Working Together

Working together, IUST students working together.

CAMPUS LIFE

hat-white[1]

ACADEMICS

IUST University is renowned for encouraging academic excellence & celebrating high achievement
VIEW MORE
ball-white[1]

SPORT

Sport is enthusiastically celebrated throughout IUST students compete in the Intercollegiate sports
VIEW MORE
music-white[1]

CULTURE

From guest speakers, Movie nights, Music performances, to Museum and Library visits
VIEW MORE

SOCIAL MEDIA

Facebook_final

Follow Us On Facebook

Join IUST in Facebook for latest news regarding IUST
VISIT US ON FACEBOOK
Instagram_final

Follow Us On Instagram

Join IUST in Instagram for latest news regarding IUST

Latest News

GALLERY