Ceremonia e Diplomimit 2018

Ceremonia e Diplomimit është një nga eventet më të rëndësishme që organizohet në Universitetin Ndërkombëtar në Strugë .

Si çdo vit ky event tradicionalisht do të zhvillohet gjatë muajit Tetor në ambientet e “Pallatit të kulturës”,Strugë.

Gjatë kësaj ceremonie studentët e UNS do të ‘kurorëzojne ‘ të gjithë suksesin akademik dhe eksperiencën e tyre duke u pajisur me diplomat për secilin nga drejtimet përkatëse të studimeve Bachelor dhe Master .

Ndërkohë studentët më të mirë të gjeneratës do të vleresohen me çertifikata të ndryshme lidhur me arritjen e sukseseve të tyre akademiko-shkencore.

Në këtë ceremoni do të jenë të ftuar personalitete të shquara të shkencës,politikës dhe më gjerë.

Start Time

7:00 pm

October 3, 2018

Finish Time

9:00 pm

October 3, 2018

Address

15-ti korpus Struga