Graduation Ceremony 11th Generation

Të nderuar studentë dhe apsolventë,

Kemi nderin dhe kënaqësinë,me rastin e diplomimit të Gjeneratës së 11-të të studentëve të Universitetit Ndërkombëtar në Struge, tju ftojmë të jeni pjesë e ceremonisë së diplomimit që do të mbahet më datë 01/10/2019, e Martë, në ora 19:00, në Qendrën për Kulturë në Strugë.

Ju mirëpresim në Strugë!
_________________________________________________

Почитувани студенти и апсолвенти,

Ни претставува голема чест и задоволство да ве поканиме да бидете дел од дипломската церемонија што ќе се одржи на 01.10.2019 година, вторник, во 19:00 часот во Центарот за култура во Струга, по повод дипломирањето на 11-тата генерација на студенти на Меѓународниот универзитет во Струга.

Во прилог ви ја испраќаме поканата за церемонијата!

Ве очекуваме во Струга!
____________________________________________________

Dear students and graduates,

It is our great honor and pleasure to invite you to be part of the graduation ceremony to be held on 01.10.2019, Tuesday, 19:00 at Culture Center in Struga, on the occasion of the graduation of the 11th Generation of students of International University of Struga.

We hope you honor us with your participation to share the excitement of this event together.

We expect you in Struga!

Start Time

7:00 pm

October 1, 2019

Finish Time

9:00 pm

October 1, 2019

Address

N.U. Centar za kultura "Braka Miladinovci" - Struga