Gazmen Neziri Tiranë Shqipëri – Histori Suksesi

NGA STUDIMET PËR KRIMINALISTIKË DHE DETEKTIVË PRANË UNS, TANI PJESË E POLICISË BASHKIAKE NË TIRANË

Të studiosh në Universitetin Ndërkombëtar në Strugë është zgjedhja më e mirë për çdo maturant. Shprehem kështu,  për disa arsye ngaqë të jep mundësinë të shkëmbesh eksperienca të ndryshme në disa universitete të botës, stafi akademik është kualitativ, po ashtu edhe diploma njihet ndërkombëtarisht.

 

Për mua ishte një  eksperiencë shumë e mirë sepse kalova tre vite të mrekullueshme në atë qytet aq të vogel, por aq të bukur dhe  të qete. Në këtë universitet, u njoha me diversitet kulturash, pasi studentët ishin nga vende të ndryshme.

Pasi përfundova studimet bachelor në Fakultetin e Shkencave Juridike drejtimi Kriminalistikë dhe Detektivë, sot jam i punësuar  Policinë Bashkiake në Bashkinë e Tiranës, ku kam qenë pjesë e disa sektorëve, si në terren po ashtu dhe në administratë.

UNS-ja është investimi i duhur për të ardhmen tënde.