Онлајн апликација

Пријавете се за регистрација

INTERNATIONAL UNIVERSITY OF STRUGA
Аплицирај сега
Онлајн апликација

Аплицирајте за стипендија

INTERNATIONAL UNIVERSITY OF STRUGA
Аплицирај сега
Документи

Поднесете документи Online

INTERNATIONAL UNIVERSITY OF STRUGA
Поднесете
Потребни документи

Писмена Апликација

INTERNATIONAL UNIVERSITY OF STRUGA
Потребни документи