Oraret e Kolegiumeve dhe Provimeve – Semestri Dimëror

Të nderuar studentë,

Ju informojmë se në kuadër të kalendarit akademik kolegiumet e para të semestrit dimëror do të zhvillohen në data 12.11.2018 – 18.11.2018, kolegiumet e dyta të semestrit dimëror do të zhvillohen në datat 14.01.2019 – 22.01.2019, provimet e semestrit dimëror do të zhvillohen në datat 11.02.2019 – 18.02.2019 dhe semestri veror fillon më datë 18.02.2019.

Suksese!

 

Oraret e Kolegiumeve dhe Provimeve