Studentët e UNS i bashkohen nismës humanitare “Ti je një Luledielli”

Studentët e Universitet Ndërkombëtar në Strugë të vitit të tretë,drejtimi Ekonomi dhe Teknologji Informacioni në kuadër të lëndës “Shoqëria civile dhe Organizatat JoQeveritare” finalizuan projektin humanitar “Ti je një luledielli”,në bashkëpunim me   koordinatoren e këtij projekti ,moderatoren e mirënjohur ALBANA OSMANI.

Qëllimi i kësaj nisme humanitare ështe që ne të gjithë mund të sensibilizohemi  duke dhënë kontributin tonë modest , i cili mund të rikthejë një rreze drite dhe buzëqeshje në familjet të cilat vuajnë nga pamjaftueshmëria ekonomike.

Le të shërbejë ky aktivitet si mesazh sensibilizues për solidarizimin e gjithëkujt mbi këtë kauzë!