Master defences will be Updated soon.

04.04.2019-Engjellush Avdulaj-Faculty of Law

Candidate: Engjellush Avdulaj
Department: Faculty of Law
Date of Defence: 04.04.2019
Topic: Deshmitaret dhe te dyshuarit ne proceduren penale- raste konkrete ne R. e Shqiperise
Mentor: prof.dr. Mersim Maksuti