“Thuaji JO çdo llojë dhune ndaj Femrës”

Studentët e UNS-së reaguan sot me mesazhe sensibilizuese ndaj ngjarjeve të fundit të ndodhura në R.e Shqipërisë dhe R.e Kosovës ,ku femrat janë dhunuar seksualisht.

Studentët gjithmon kanë shprehur suportin e tyre.

Ne synojmë që gjithmonë të jemi mbështetës për çdo person që ndihet i dhunuar apo i rrezikuar.

Ne do të jemi zëri yt.