Церемониа на дипломирање на 14-та генерација

Свеченоста ќе се одржи во просториите на кампусот во 11:30 часот, каде на студентите ќе им бидат доделени сертификати на најдобрите студенти на генерацијата. Ве покануваме да присуствувате.

Start Time

12:00 am

октомври 3, 2022

Finish Time

12:00 am

октомври 3, 2022

Address

Ezerski Lozja 1, Struga 6330