01

ФАКУЛТЕТ ЗА ПОЛИТИЧКИ НАУКИ

- ДИПЛОМАТИЈА И МЕЃУНАРОДНИ ОДНОСИ

Прочитај повеќе
02

ФАКУЛТЕТ ЗА ИНФОРМАТИЧКИ ТЕХНОЛОГИИ

- КОМПЈУТЕРСКИ НАУКИ

Прочитај повеќе
03

ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ

- ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА

- КРИМИНАЛИСТИКА И ДЕТЕКТИВИ

- ПРАВОСУДСТВО

Прочитај повеќе
04

ФАКУЛТЕТ ЗА ЕКОНОМСКИ НАУКИ

- МАРКЕТИНГ И ФИНАНСИСКИ МЕНАЏМЕНТ

-- ЕКОНОМИЈА И БИЗНИС

Прочитај повеќе

Околу нас

International University of Struga

ИЗБЕРЕТЕ ГО ИСКУСТВОТО НА МУС

Ние сме академски универзитет составен од студенти, научници, стари колеги и членови на персоналот. Нашата богата историја е темелот на нашите вредности.

Ние сме разновидни, гостопримливи, прифатливи и страсни да бидеме најдобри што можеме. Придружете ни се за да го направите вашето искуство на Универзитетот незаборавно.

Events

International University of Struga

Последни вести

International University of Struga
октомври 28, 2022
Договор за признавање на високообразовните квалификации во Западен Балкан
јуни 23, 2022
Криминалистика и детективи
Криминалистика и детективи
Коментарите се исклучени на Криминалистика и детективи
Внесете ја вашата е-пошта или телефонски број за да не контактирате