Почеток на новата академска година

Со свечена церемонија МУС официјално го означува почетокот на новата академска 2022/2023 година. Приемот на новите студенти ќе се изврши во просториите на кампусот во 10:30 часот.

Start Time

12:00 am

октомври 3, 2022

Finish Time

12:00 am

октомври 3, 2022

Address

Ezerski Lozja 1, Struga 6330