Choose The IUST Experience

We are an academic University made up of students, scholars, old collegians and staff members. Our rich history is the foundation for our values.

We are diverse, welcoming, accepting and passionate about being the best we can be. Join us to make your University experience unforgettable.

DIPLOMA TË DYFISHTA NGA UNIVERSITETET PRESTIGJOZE TË VENDEVE EUROPIANE

Mundësia për të patur një diploma nga ndonjë prej...

UNS OFRON MUNDËSI PËR DIPLOMA TË DYFISHTA PREJ UNIVERSITETEVE TË NJOHURA NË SHBA

Një nga qëllimet kryesore të Universitetit Ndërkombëtar të Strugës...

АМЕЛ МАЛЕСКИ: ЈАС СТАНАВ МЕЃУНАРОДЕН, А ВИЕ­?

Почитувани студенти, Како одличен ученик во средно образование, пред...

Konferenca Studentore me tematikën “Sfidat dhe risitë e arsimit në Ballkan”

Në 20 prill 2018 ,në ambientet e Universitetit Ndërkombëtar...

АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СТУДЕНТСКИ ПРЕСТОЈ НА UNIPEGASO UNIVERSITY  ОД НАПОЛИ, ИТАЛИЈА

Согласно со билатералниот Еразмус + договор и Меморандумот за...

Në UNS-Kryefjalë Meritokracia

UNS mundësia që nuk e gjeta në qytetin tim Vij nga një qytet me tradita dhe kulturë,një qytet i njohur si djepi i arsimit dhe shkollës,një qytet që historikisht ka dhënë një kontribut të çmuar në edukimin e brezave të rinj,mirëpo nga historia dhe sot fatkeqësisht shumë elemente e kanë deformuar procesin e dijes,me bindjen për të mos u shëndruar në një “kavje” njerëzore e të ashtuquajturave reforma arsimore bera një zgjedhje,zgjodha Universitetin Ndërkombëtar në Strugë si një mundësi të artë që nuk e gjeta në qytetin tim.  Sot pas një eksperience pesëvjeçare në këtë universitet,fillimisht si studente në cikilin e parë të studimeve pranë fakultetit të shkencave juridike,për të vazhduar më tej me studimet master dhe aktualisht prej dy vitesh e angazhuar edhe si pjesë e stafit akademik pranë UNS,kam pasur fatin dhe mundësinë të formohem akademikisht dhe profesionalisht nga profesorë të shquar dhe programe mësimore shumë efektive.Pas 5 vitesh, me bindje të plotë them se kam bërë zgjedhjen e duhur dhe do doja që eksperienca ime të shërbente për ti ardhur sa më shumë në ndihmë të gjithë atyre që ende se kane zgjedhur drejtimin e tyre.  Pse unë zgjodha UNS? Padyshim aspekti ekonomik është një nga problemet më shqetësues për pjesën më të madhe të familjeve shqiptare dhe në këtë drejtim UNS ofron disa avantazhe:  Qyteti i Strugës është avantazhi më i madh i...

Historia e studentes me aftësi të veçanta por me një vizion të jashtëzakonshëm!

UNS-Universiteti që promovon dhe mbështet diversitetin! Fryma njerëzore është...

UNS , rruga e duhur drejt suksesit

Marina Rika , Studente në Vitin e I-rë ,...

Programi Erasmus +

Universiteti Ndërkombëtar në Strugë, në kuadër të Eramus+ Programme...

ДИПЛОМАТА НА МУС ПРИЗНАТА ВО АВСТРИЈА

Студентот Амел Малески, кој заврши додипломски студии на Факултетот...

Upcoming Events

03
Apr
Call for Papers- 7th Scientific Conference
Ezerski Lozja 1, Struga 6330 (UNS)
SEE ALL EVENTS

Working Together

Working together, IUST students working together.

CAMPUS LIFE

hat-white[1]

ACADEMICS

IUST University is renowned for encouraging academic excellence & celebrating high achievement
VIEW MORE
ball-white[1]

SPORT

Sport is enthusiastically celebrated throughout IUST students compete in the Intercollegiate sports
VIEW MORE
music-white[1]

CULTURE

From guest speakers, Movie nights, Music performances, to Museum and Library visits
VIEW MORE

SOCIAL MEDIA

Facebook_final

Follow Us On Facebook

Join IUST in Facebook for latest news regarding IUST
VISIT US ON FACEBOOK