Klevis koçi

Klevis Koçi

ALUMNI

Studenti Klevis Koçi i cili momentalisht jeton dhe vepron në Belgjikë është vlerësuar me çmimin EMEA nga ana kompanisë prestigjioze Philips. Është një çmim që kompania Philips professional Display Solution jep çdo vit. “Ky çmim jepet për herë të parë këtë vit edhe mu dha mua duke dhënë “support e give solution” më shumë në krahasim me koleget”.

Klevis Koçi – Belgjikë, Kompania Philips