Ilir Elezi

Ilir Elezi

ALUMNI

Studenti i diplomuar në drejtimin Kriminalistikë dhe Detektivë Ilir Elezi është i punësuar si Inspektor i Policisë Bashkiake në Dibër. Iliri është një histori tjetër suksesi e një numri të madh studentësh të diplomuar të cilët janë pjesë e rëndësishme e Alumni-t të UNS.

Ilir Elezi – Peshkopi,
Inspektor i Policisë Bashkiake