Showing 1-10 of 22 results

UNS ofron kurse IT dhe digital marketing falas

11 Korrik, 2024

UNS ofron një mundësi të jashtëzakonshme për të gjithë ata që dëshirojnë të zgjerohen në botën e teknologjisë dhe marketingut! Universiteti Ndërkombëtar në Strugë ofron kurse falas në fushat më të kërkuara të teknologjisë marketingut online. Kurset që ofrojmë përfshijnë: …