25
December
Call 24
Call for papers ” The Heritage “
12:00 am - 12:00 am

Përshëndetje të nderuar kërkues shkencorë, në bashkëngjitje po ju dërgojmë thirrjen për punime shkencore në revistën ”The Heritage”, e botuar nga Universiteti Ndërkombëtar në...

03
April
2484605
Call for Papers- 7th Scientific Conference
12:00 am - 11:59 pm
Ezerski Lozja 1, Struga 6330 (UNS)

Dear All, International University of Struga, calls You to participate in the 7th Scientific Conference – “Scientific Challenges for Sustainable Development SCfSD, 2020” which...

01
October
Celebration Education Graduation Student Success Learning Concep
Graduation Ceremony 11th Generation
7:00 pm - 9:00 pm
N.U. Centar za kultura "Braka Miladinovci" - Struga

Të nderuar studentë dhe apsolventë, Kemi nderin dhe kënaqësinë,me rastin e diplomimit të Gjeneratës së 11-të të studentëve të Universitetit Ndërkombëtar në Struge, tju...

18
May
Conference Cover
New Emerging Trends in Western Balkan Conference 2019
12:00 am - 12:00 am
Ezerski Lozja 1, Struga 6330, Struga, R.Macedonia

Dear All, International University of Struga, calls You to participate in the Scientific Conference – “New Emerging Trends in Western Balkan 2018-2022”, within the...

07
December
conference-poster-event
Konferenca e Tretë Studentore
10:00 am - 2:30 pm
Ezerski Lozja 1, Struga 6330 (UNS)

AGJENDA- KONFERENCA E TRETË STUDENTORE E ORGANIZUAR NGA UNIVERSITETI NDËRKOMBËTAR NË STRUGË DHE ALBANIAN UNIVERISITY NË TIRANË   Konsolidimi i Shtetit të së Drejtës...

30
November
Screenshot_4
CALL FOR PAPERS-THE HERITAGE
12:00 am - 11:00 pm

CALL FOR PAPERS-THE HERITAGE The editorial board of the scientific journal “The Heritage” – IUS’s edition informs you that the procedure of collecting scientific...

23
November
luan 1
Takim Komemorativ mbi jetën dhe veprën e Prof.Dr.Luan Hajdaragës
12:45 pm - 3:00 pm
Ezerski Lozja 1, Amf.1 ne UNS

F T E S Ë Instituti për Europianistikë dhe politikë ndërkombëtare pranë Universitetit Ndërkombëtar në Strugë , fton në: Takimin Komemorativ Për nder të...

03
October
15601597778_279559d42b_k
Ceremonia e Diplomimit 2018
7:00 pm - 9:00 pm
15-ti korpus Struga

Ceremonia e Diplomimit është një nga eventet më të rëndësishme që organizohet në Universitetin Ndërkombëtar në Strugë . Si çdo vit ky event tradicionalisht...

19
May
DJI_0022
Fifth Scientific Conference – Call for Papers
9:00 am - 5:00 pm
Ezerski Lozja 1, Struga 6330

Dear All, International University of Struga, in collaboration with University of Elbasan “Aleksander Xhuvani” and University of Vlora “Ismail Qemali”, calls You to participate...